اسباب بازی کار و اندیشه بیش از 10 سال قابل استفاده است

رشد فکری و خلاقیت یکی از مزایای بارز بازی با اسباب بازی کار و اندیشه است زیرا به رشد تفکر خلاق و تخیل کمک می کند. برخی از مطالعات نشان داده اند که معرفی مرتب اسباب بازی ها به نوزادان باعث افزایش ضریب هوشی در سه سالگی می شود و بازی ارتباط نزدیک با تفکر واگرا، که فرآیند تفکر در مورد راه حل ها و تولید ایده های جدید است.

کنترل عواطف و عواطف بازی با گذشت زمان به رشد مهارت خودتنظیمی کودک و در نتیجه توانایی کنترل احساسات منفی کمک می کند. این به دلیل احساسات مثبتی است که بازی در کودکان در تمام سنین حمایت می کند.

اسباب بازی

تعامل با دیگران بازی تیمی علاوه بر توسعه مهارت های اجتماعی و همدلی با دیگران، تعامل مثبت با دیگران را تشویق می کند، اعم از دیداری، شنیداری یا احساسی که باعث می شود او مورد علاقه همسالان خود قرار گیرد و بتواند روابط جدید برقرار کند و با آنها در تعامل باشد. مسیر درست.

رشد استقلال دوران کودکی در همه زمینه ها اغلب تابع قوانین، محدودیت ها و هشدارهای والدین به کودک است، بنابراین او در بازی  با اسباب بازی کار و اندیشه استقلالی می یابد که از طریق آن می تواند خود، سرگرمی ها و توانایی های خود را بدون تسلیم شدن به قوانین و قوانین کشف کند.

در نتیجه احساس استقلالی که به او کمک می کند تا سایر وظایف خود را به تنهایی به روشی که مناسب اوست انجام دهد.
پرورش عشق به اکتشاف بازی باعث رشد اکتشاف و کنجکاوی در کودک می شود، زیرا کنجکاوی او را به جستجوی راه هایی برای بازی و تلاش برای حل معمای بازی سوق می دهد که باعث می شود او بیشتر بتواند دنیای اطراف خود را کشف کند.

خوداظهاری: بازی فرصتی را برای کودک فراهم می کند تا خود را بیان کند، به ویژه بازی های هنری مانند نقاشی، موسیقی و رقص، با افزایش توانایی او در انتقال ایده های خود به شیوه ای زیبا.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.