در مقایسه با خوراک زینتر معمولی، کنسانتره آهن اسفنجی با اندازه کوچک حاوی آلومینا کمتری است.
اخیراً استفاده از آن در کارخانههای زینترینگ تجاری برای کاهش محتوای آلومینا در زینتر یا ترکیب با سنگ معدنی با آلومینا بالا برای کاهش هزینههای تولید تف جوشی رایجتر شده است.
با این حال بهره وری زینتر با کاهش اندازه سنگ آهن کاهش می یابد.
بسیاری از مطالعات نشان دادند که افزایش کدال کنسانتره آهن در مخلوط سنگ آهن باعث کاهش بهره وری در پخت معمولی می شود.
در این مطالعه، تعدادی از کنسانترههای سنگ آهن تجاری در یک دیگ زینتر مورد آزمایش قرار گرفتند تا ویژگیهای پخت آنها در تف جوشی معمولی پیدا شود.
میکسر فشرده در یک فرآیند اختلاط فشرده و یک فرآیند دانه بندی جداگانه برای مطالعه بهبود پخت با مخلوط سنگ آهن حاوی کنسانتره استفاده شد.
با افزایش کنسانتره آهن زنجان درشت Con B (اندازه متوسط 0.1 میلی متر) از 0 به 22 درصد، بهره وری به ازای هر 10 درصد افزایش کنسانتره به طور متوسط 5 درصد کاهش یافت.
با افزایش کنسانتره ریزتر Con C یا Con D (اندازه متوسط 0.02 میلی متر) از 10 به 30 درصد جرمی یا 0 تا 30 درصد جرمی به ترتیب (به جای سنگ معدن برزیل، استرالیا)، بهره وری به طور قابل توجهی تغییر نکرد.
با افزایش در این کنسانتره، روند استحکام غلتشی (TI) زینتر افزایش یافت. RDI و RI تغییر قابل توجهی نداشتند.
در بیشتر موارد، نرخ کک افزایش یافت، کنسانتره آهن خشک میزان رطوبت مناسب مخلوط خام به وضوح در هر متفاوت نبود، به جز اینکه Con D نیاز به افزایش رطوبت با افزایش کنسانتره داشت.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.