بزرگترین اشتباهی که مردم هنگام پختن برنج مرتکب میشوند، استفاده بیش از حد از آب است، در اکثر دستور العملها از 2 فنجان آب تا 1 فنجان برنج برای پخت روی اجاق استفاده میشود.
این عملاً برنج بسیار نرم با سطوح صمغی را تضمین می کند.
مشکل آب بیش از حد با آبکشی برنج هندی تشدید می شود، با این وعده که حذف نشاسته اضافی برنج شما را پف می کند. آیا تا به حال برنج خود را قبل و بعد از آبکشی وزن کرده اید؟ این همه وزن اضافی = آب.
نسبت مناسب برنج به آب برای اجاق گاز 1:1.5 است.
اگر اصرار دارید برنج را آبکشی کنید، آب آن را ۲ قاشق غذاخوری کم کنید.
برای پف کردن برنج فجر شمال نیازی به آبکشی نیست!
این باور عمومی وجود دارد که آبکشی برنج کلید موفقیت برنج است، که انجام این کار نشاسته اضافی دانههای برنج را میشوید که باعث میشود برنج پفتر شود.
اما اگر از نسبت 1:1.5 برنج من به آب و روش پخت من برای اجاق گاز (یا روش های دیگر بالا) استفاده کنید، برنج شما حتی بدون آبکشی نیز به زیبایی پف می کند.
تنها دلیل آبکشی برنج در شرایط زیر است: برای تمیز کردن برنج ایرانی اگر آن را از بازارهای خیابانی یا موارد مشابه خریداری کرده اید (یعنی در بسته بندی های موجود در فروشگاه های مواد غذایی) و نگران تمیزی آن هستید، شستن برنج ناخالصی ها را از بین می برد.
برنج های طعم دار دستور العمل های برنجی وجود دارد که من به اشتراک گذاشته ام که در شرایطی که سایر مواد مایع پخت غلیظ تری ایجاد می کنند، باید آبکشی شود.
بنابراین برای اطمینان از اینکه برنج هنوز پف دار است، برنج را آبکشی می کنم و حتی گاهی اوقات آن را قبل از آب پز می کنم بریانی، برنج کاری شده با هویج، برنج نارگیل.
اگر برنج را آبکشی می کنید، باید برای هر فنجان برنج 2 قاشق غذاخوری آب کم کنید زیرا مقداری آب باقی مانده برنج به آن چسبیده است (برنج خود را قبل و بعد از آبکشی وزن کنید – افزایش وزن تماماً آب است!).
برنج را چگونه می شویید؟
ساده ترین راه این است که از یک کاسه استفاده کنید، با آب پر کنید و برنج را بچرخانید، سپس آب بریزید این کار را 4 بار یا بیشتر انجام دهید.
توجه: آب هرگز به طور کامل شفاف نمی شود.
حرارت خیلی زیاد بود برخی از اجاقها قویتر از بقیه هستند و ممکن است برای اندازه قابلمهای که استفاده میکنید بسیار قدرتمند باشند به یک مشعل کوچکتر بروید.
قابلمه خیلی بزرگ است برای مقدار کمی برنج از قابلمه بزرگ استفاده نکنید.
این باعث می شود مایع داخل قابلمه خیلی سریع تبخیر شود و در نتیجه برنج سوخته شود.
آب جذب نمی شود تا زمانی که مایع کاملا جذب نشود، برنج را از روی اجاق گاز بردارید (برای بررسی، قابلمه را کج کنید).
13 دقیقه میانگین زمان برای یک اجاق گاز متوسط است، اما اگر اجاق شما ضعیف تر است.
ممکن است 15 تا 17 دقیقه طول بکشد.
علاوه بر این، از استراحت برنج به مدت 10 دقیقه بعد از پخت خودداری کنید. در این مرحله، آب باقیمانده جذب خواهد شد!
برنج به درستی پخته نشده است دانه های برنج ناهموار پخته شده و مقداری هنوز سفت است وقتی برنج در حال پختن بود نگاهی انداختی؟ این اجازه می دهد تا بخار خارج شود و از پختن درست برنج جلوگیری می کند!
10 دقیقه به برنج استراحت دادی؟ این زمانی است که پخت برنج تمام می شود.
آیا از گلدان اندازه مناسب استفاده کردید؟ برای پختن 1 فنجان برنج از دیگ غول پیکر استفاده نکنید! این باعث می شود مایع خیلی سریع تبخیر شود.
درستش کن به ازای هر 1 فنجان برنجی که استفاده کردید، 1/4 فنجان آب اضافی اضافه کنید، سپس آن را روی اجاق گاز قرار دهید و درب آن را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس 10 دقیقه استراحت دهید.
برنج شمال برای ذائقه شما خیلی سفت است دستور من برنج را به روش آسیایی آل دنته درست می کند، مثل این که در رستوران های چینی، تایلندی، ژاپنی و سایر رستوران های آسیایی مورد علاقه شما سرو می شود.
ممکن است برای برخی از افرادی که با برنج نرم تر بزرگ شده اند، یک شرکت لمسی باشد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.