میوه خشک عید یا میوههای خشک میوههایی هستند که درصدی آب در اجزای خود ندارند که به آنها کمک میکند تا برای مدت طولانی برای مصرف انسان مناسب بمانند.
میوههای خشک میوههایی هستند که برای حفظ آنها تحت فرآیند استخراج مایع قرار گرفتهاند. خشک کردن از زمان های بسیار قدیم به عنوان یکی از روش های نگهداری مواد غذایی شناخته شده است و بر اساس ایده استخراج آب از مواد غذایی به عنوان مخرب ترین عامل برای نگهداری طولانی مدت است.
در میان معروفترین غذاها در این زمینه، میتوان به سالاد اشاره کرد که از گروهی از مواد خشک تهیه میشود که به تناسب اندام آن کمک میکند و تا زمانی که ممکن است از میکروبها محافظت میکند.
این فرآیند به میوه ها آسیب نمی رساند، زیرا آب و مایعات میوه ها را جذب می کند، زیرا وقتی مایع از میوه ها خشک می شود، میکروب ها و میکروب ها نیز خشک می شوند، بنابراین خوراکی محسوب می شود.
الیمیش کلمه ای است که از زمان فاطمیه وارد فرهنگ لغت محاوره مصری شده است و به معنای آجیل و شیرینی است که از میوه های خشک تهیه می شود.
توصیه میشود در خرید و مصرف میوههای خشک، کیفیت میوههای خشک، مقدار مصرف و دقیقاً آن دسته از میوههایی که بدون افزودن مواد نگهدارنده فرآیند خشک شدن را طی کردهاند، در نظر بگیرید.
همچنین توصیه می شود برای حفظ اسیدهای چرب و ویتامین B بدون افزودن نمک، از مصرف میوه های شیرین، مصرف بادام و گردو به شکل طبیعی بدون کباب (برشته کردن) استفاده شود.
علاوه بر این، توصیه می شود از مصرف میوه های خشک با رنگ روشن خودداری کنید زیرا میوه هایی با مواد مصنوعی اضافه شده (با نام E905) هستند. همچنین مصرف میوه های خشک در حد اعتدال و تا حد امکان متنوع مطلوب است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.