شاخص کیفی  سیر ترشی سفید از نظر علمی

تشخیص شاخص های کیفی  سیر ترشی سفید  از جمله میزان اسیدیته قابل تیتراسیون، مقدار pH، رطوبت و محتوای نمک آن، تلاشی پیچیده، مخرب و زمان بر است.
در تلاش برای رفع مشکل  سیر ترشی، یک روش تست کیفیت مبتنی بر اندازه‌گیری خواص الکتریکی در این مطالعه ایجاد شد که از یک سیستم صفحه موازی متصل به یک تحلیلگر امپدانس استفاده می‌کند.
پارامترهای الکتریکی  سیر ترشی حبه ای در طول ترشی در ترکیب‌های غیرمخرب نقاط فرکانس (100 هرتز، 1 کیلوهرتز، 10 کیلوهرتز و 1 مگاهرتز) و سطوح ولتاژ ورودی در 200 میلی‌ولت جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل شدند.
امپدانس (Z) و مقاومت (R) هر دو همبستگی خطی آشکاری را با شاخص‌های کیفی سیر ترشی نشان دادند که به دلیل رسانایی یونی تحت عمل میدان الکتریکی متناوب است.
مطلوب ترین تخمین ها با مقادیر R2 0.9883 (محتوای رطوبت و R در 1 اینچ کیلوهرتز) و 0.9739 (محتوای نمک و Z در 100 هرتز) مشخص شد.
نتایج یک کاربرد موفق و جایگزین را برای ارزیابی سریع شاخص‌های کیفیت محصولات سیر ترشی شمال سبزیجات تسهیل می‌کند.
تکنیک الکترود صفحه موازی به طور گسترده ای برای ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی محصولات کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد که به دلیل دقت بالا، راحتی و غیر مخرب بودن آن مورد استفاده قرار می گیرد.
در تحقیق ما، پارامترهای الکتریکی مانند امپدانس، ظرفیت خازنی معادل، پذیرش، عوامل کیفیت و مقاومت به سرعت توسط این تکنیک برای ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و شاخص‌های کیفی سیر ترشی شناسایی شدند.
همبستگی خطی آشکاری بین امپدانس، مقاومت و شاخص‌های کیفیت مشاهده شد، زیرا آنها به رسانایی یونی بر تأثیر میدان‌های الکتریکی متناوب در محدوده فرکانس از 100 هرتز تا 1 مگاهرتز در 200 میلی‌ولت مربوط می‌شوند.
  • منابع:
    1. Evaluating Quality Indices of Pickled Garlic Based on Electrical Properties

  • تبلیغات:
    1. دوربین هایی که می‌تواند بیماری‌های روحی را تشخیص دهد!
    2. فروش سیب، راهکاری برای پولدار شدن
    3. ممنوعیت برگزاری تمامی مراسم های عروسی و عزایی به دلیل اتفاقات اخیر کشور!
    4. کلاه برداری و اغفال در سایت همسریابی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.