عدس در طب سنتی و همچنین از قرمز آن به دلیل خواص مفیدی که دارد به طور فزاینده ای محبوب می شود. فواید این حبوبا ت دوست داشتن شامل:
● تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت ها.
● شادابی را افزایش می دهد، با انرژی اشباع می کند.
● سردرد را تسکین می دهد.
● روده ها را از سموم و سموم پاک می کند.
● فعالیت گوارشی را عادی می کند.
● یبوست و اسهال را برطرف می کند.
● به اشباع سلول ها با اکسیژن کمک می کند.
● رادیکال های آزاد و رادیونوکلئیدها را خنثی می کند.
● محتوای گلوکز را عادی می کند.
● بینایی را بهبود می بخشد و خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش می دهد.
● آکنه را تسکین می دهد.
● عملکرد کبد را بازیابی می کند.
● از پیشرفت انکولوژی جلوگیری می کند.
محتوای چربی آن بسیار کم است (حدود 0.4 گرم). از نظر میزان پروتئین (60 درصد)، عدس در رتبه سوم قرار دارد. علاوه بر این، کیفیت آن به طور قابل توجهی بیش از سایر پروتئین های گیاهی است.
بنابراین، محصول حبوبات می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت به خصوص در زمان روزه داری شود.
ترکیب عدس قرمز شامل فیبر منحصر به فردی است که بسیار محلول است و به سرعت توسط بدن جذب می شود و هضم غذا را تحریک می کند و از سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند.
عدس قرمز خوشمزه فواید خاصی برای سیستم عصبی و قلبی عروقی خواهد داشت:
● فشار خون را کاهش می دهد.
● فعالیت قلبی را بازیابی می کند.
● آریتمی را از بین می برد.
● رگ های خونی را تقویت می کند.
● فرآیند خون سازی را فعال می کند.
● سطح هموگلوبین را افزایش می دهد.
● غلظت کلسترول را کاهش می دهد، از تشکیل پلاک ها و لخته های خون جلوگیری می کند.
● تنش عصبی را تسکین می دهد.
● افسردگی و استرس را تسکین می دهد.
● نشاط بخش.
● خطر ایسکمی، حمله قلبی و سکته را کاهش می دهد.
به دلیل پایین بودن شاخص گلیسمی، عدس باید در رژیم غذایی بیماران دیابتی گنجانده شود. همچنین باید در منوی روزانه اهداکنندگان گنجانده شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.