روش دیگر این است که زنبور کارگر فلسهای مومی خود را پردازش میکند، زنبور این کار را با استفاده از یکی از پاهای عقب خود برای حرکت دادن فلس موم به پاهای جلویی خود انجام میدهد.
سپس ساق جلویی انتقال نهایی را به فک پایین انجام می دهد، جایی که جویده می شود و سپس روی شانه اعمال می شود که نیاز به ساخت یا تعمیر دارد.
موم زنبور عسل سبلان با موم اگر در دمای بسیار بالا باشد بسیار نرم و قابل خم شدن می شود و در حدود 65 درجه سانتیگراد ذوب می شود.
به طور مشابه، اگر دما خیلی پایین باشد، موم زنبور عسل تبدیل به تافی می شود و مدیریت آن دشوار است.
با این حال، زنبورهای عسل سبلان شهد کندوی خود را در دمای حدود 35 درجه سانتیگراد نگهداری می کنند که شرایط عالی برای کار با موم است.
هر عسلی که توسط زنبورها و یا در پرورش نتایج مصرف نمی شود به عنوان مازاد نگهداری می شود و در ماه های زمستان که گل های کمتری در دسترس است مصرف می شود.
لانه زنبوری ساخته شده از موم زنبور عسل سبلان طبیعی واقعا شاهکار مهندسی است.
این شامل استوانه های شش ضلعی شش ضلعی است که به طور طبیعی در کنار هم قرار می گیرند.
حقایق جالب در مورد زنبورها و بیل زدن آنها موم – A-1 Honey آفریقای جنوبی
برای تولید 450 گرم موم به 2.7 تا 3.6 کیلوگرم عسل مصرفی نیاز است.
موم به صورت پوسته های کوچک روی شکم زنبور عسل ظاهر می شود.
موم زنبور عسل سبلان در این مرحله موم شفاف به نظر می رسد و فقط پس از جویدن به رنگ سفید در می آید.
در فرآیند جویدن است که ترشحات بزاق به موم اضافه می شود تا به نرم شدن موم زنبور عسل و تغییر رنگ آن کمک کند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.