در قرن بیست و یکم، بیشتر پسته خشک امسال با ماشین برداشت می شوند و پوسته ها بدون رنگ باقی می مانند. درصدها تقریباً با استفاده از توصیههای ایالات متحده برای بزرگسالان تخمین زده میشوند.
پسته خشک امسال خام 4 درصد آب، 45 درصد چربی، 28 درصد کربوهیدرات و 20 درصد پروتئین است . در یک مقدار مرجع 100 گرمی، پسته خشک امسال 2351 کیلوژول (562 کیلو کالری) انرژی غذایی را تامین می کند و منبع غنی (20 درصد یا بیشتر از ارزش روزانه یا DV) پروتئین، فیبر غذایی ، چندین ماده معدنی غذایی و ویتامین های گروه B است.
پسته خشک امسال منبع متوسطی از کلسیم ، ریبوفلاوین ، ویتامین B5 ، فولات ، ویتامین E است (10 تا 19 درصد DV)و ویتامین K (جدول).
مشخصات چربی پسته خشک امسال خام شامل چربی های اشباع شده ، چربی های تک غیراشباع و چربی های چند غیر اشباع است. اسیدهای چرب اشباع شامل اسید پالمیتیک (10٪ از کل) و اسید استئاریک (2٪) است.
اسید اولئیک رایج ترین اسید چرب تک غیراشباع است (51٪ از کل چربی) [40] و اسید لینولئیک ، یک اسید چرب غیر اشباع، 31٪ از کل چربی را تشکیل می دهد.
پسته خشک امسال نسبت به سایر آجیل های درختی دارای مقدار کمتری چربی و انرژی غذایی است اما مقادیر بیشتری از پتاسیم ، ویتامین K، γ-توکوفرول و برخیفیتوکمیکال ها مانند کاروتنوئیدها و فیتواسترول ها .
در ژوئیه 2003، سازمان غذا و داروی ایالات متحده اولین ادعای بهداشتی واجد شرایط مربوط به مصرف دانهها (از جمله پسته خشک امسال ) را برای کاهش خطر بیماری قلبی تأیید کرد : «شواهد علمی نشان میدهد، اما ثابت نمیکند که خوردن 1.5 اونس (42.5 گرم) در روز از اکثر مغزها، مانند پسته خشک امسال ،به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم چربی اشباع شده و کلسترول ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
اگرچه یک وعده معمولی پسته خشک امسال انرژی غذایی قابل توجهی را تامین می کند (جدول تغذیه)، مصرف آنها در مقادیر معمولی با افزایش وزن یا چاقی مرتبط نیست.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.