کشمش سیاه مویز موجب کاهش حملات قلبی می شود

کشمش سیاه مویز یک میان وعده بسیار مغذی و ارزشمند است که از انگور خشک تهیه می شود. در واقع وقتی انگور خشک می شود ارزش غذایی آن افزایش می یابد.

کشمش ارزش غذایی بالایی دارد و منبع غنی ویتامین های B و C، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است. کشمش طعم شیرین کاراملی دارد و سرشار از قندهای طبیعی است.

در حال حاضر کشمش در اکثر مناطق جهان تولید می شود. کشمش را می توان به صورت خام مصرف کرد یا در انواع غذاها استفاده کرد.

کشمش بسته به رنگ، طعم، اندازه و ظاهر انواع مختلفی دارد. در این مقاله به انواع مختلف این محصول مغذی و ارزشمند می پردازیم. اگر در پایان این مقاله همچنان سوالی در مورد انواع کشمش دارید، می توانید با ما تماس بگیرید و مشاوران ما در اسرع وقت به شما کمک خواهند کرد.

کشمش

کشمش چگونه درست می شود؟ (فرایند و تولید کشمش). انواع خاصی از انگور معمولا برای تولید کشمش استفاده می شود. ارقام اصلی انگور مورد استفاده برای تولید کشمش عبارتند از: عسگری (کشمیری)، شعله بی دانه، سلطانا (تامپسون بدون دانه)، مسقطی و کورینت سیاه.

– کشمش آفتابی

– کشمش سلطانه

– کشمش کشمیری

– کشمش قرمز (بدون هسته)

– کشمش طلایی

– توت

این کشمش از انواع مختلف انگور، رنگ ها و طعم های مختلف تهیه می شود. برای اطلاعات بیشتر به توضیح مختصری در مورد هر یک از آنها می پردازیم.

کشمش خشک شده از طریق قرار دادن انگور در معرض نور مستقیم خورشید به دست می آید. رنگ کشمش معمولا قهوه ای تیره یا سیاه است. هر چه گرما و نور مستقیم بیشتر باشد رنگ کشمش تیره تر خواهد بود.

این روش پخت یکی از قدیمی ترین و رایج ترین روش های تهیه کشمش از انواع انگور است. در تهیه کشمش از هیچ ماده افزودنی استفاده نمی شود، کشمش آفتابی نسبت به روش های صنعتی به زمان بیشتری نیاز دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.