یک مطالعه در سال 2016 که در مجله داروسازی منتشر شد نشان داد که چگونه مصرف روزانه عصاره زیره باریج سبز در افراد مسن ممکن است به تقویت حافظه و کنترل بهتر بر اندام ها کمک کند. بنابراین، ممکن است برای بیماران مبتلا به بیماری پارکینسون مفید باشد.
علاوه بر این، ممکن است این توانایی را داشته باشد که به بدن کمک کند مدیریت کند و در برخی موارد حتی استرس را کاهش دهد.
طبق مطالعه منتشر شده زمانی که به گروهی از موشها عصاره زیره سبز درست قبل از انجام یک فعالیت استرسزا داده شد، در مقایسه با زمانی که عصاره به آنها داده نمیشد، به طور قابل توجهی پاسخ استرس کمتری نشان دادند.
ممکن است وابستگی به مواد مخدر را کاهش دهد. ترکیبات موجود در زیره ممکن است به کاهش رفتار اعتیاد آور و علائم ترک مواد مخدر کمک کند. با این حال، برای تعیین تعمیم پذیری و دستیابی به این یافته ها به تحقیقات بیشتری نیاز است.
همچنین تصور می شود که زیره دارای خواص مفیدی در درمان قولنج کلیوی، ضعف حافظه، نیش حشرات و نیش دردناک است. چگونه از زیره استفاده کنیم؟
با توجه به طعم و عطر متمایز آن، زیره به عنوان دانه، زیره آسیاب شده یا روغن زیره به روش های مختلفی استفاده می شود، از جمله؛
کاربردهای آشپزی زیره به طور سنتی به عنوان ادویه در آشپزی هندی استفاده می شود، چه به صورت دانه کامل و چه به صورت پودر. این یک جزء اصلی در تهیه کاری، خورش، سوپ و سایر محصولات غذایی است.
خیچدی ، یک غذای هندی یک دیگ عدس و برنج است که برای کمک به هضم غذا و کاهش وزن شناخته شده است ، از دانه های زیره به عنوان چاشنی استفاده می کند.
با این حال، مطالعات بیشتری برای تأیید این موضوع مورد نیاز است. ممکن است باعث افزایش شیردهی شود. از آنجایی که زیره سرشار از آهن است، ممکن است برای مادران شیرده یا زنان باردار و همچنین برای زنانی که در دوره قاعدگی هستند مفید باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.